PVC Vloeren

Zorgvuldig vervaardigde designs

Het design van al onze PVC vloeren zoals planken en tegels is zorgvuldig doordacht voor een zo authentiek mogelijk resultaat. De producten zien er nooit identiek of kunstmatig uit, maar bezitten juist alle eigenschappen van natuurlijke materialen. De kleuren bestaan uit gevarieerde tinten en schakeringen, net als bij echt, natuurlijk hout of steen.

Praktische, onderhoudsarme vloeren

PVC vloeren zijn comfortabel en praktisch, voelen zachter en warmer aan, en zijn gemakkelijk schoon te maken doordat ze niet poreus zijn zoals hout en sommige steensoorten.

Duurzaam en slijtvast

De luxe en het comfort doen niets af aan de duurzaamheid van onze vloeren. PVC vloeren worden gemaakt met de nieuwste technologieën en meest duurzame materialen om de producten een lange levensduur te geven. Het PVC heeft een garantie van 12, 15 of zelfs 20 jaar, waarmee PVC vloeren een solide investering zijn voor uw huis.

Flexibele design-opties

Met PVC vloeren kunt u uw eigen, unieke uitstraling creëren met behulp van een uitgebreid assortiment designstrips en randen. Leg uw vloer bijvoorbeeld in een hoek van 45 graden, of creëer een vloerkleedeffect te door uw parketvloer te omlijsten met een bijpassend hout-design.

Uitstraling

Om voor een PVC vloer te kiezen, moet u in de eerste plaats van de uitstraling van natuurlijk hardhout of natuursteen houden, bijvoorbeeld van de eenvoud of juist het geraffineerde effect. Wij hebben honderden verschillende stijlen, kleuren, tinten, structuren en decoratieve afwerkingen waaruit u kunt kiezen.

Praktisch

Een PVC vloer heeft de allure van hout en steen, maar dan zonder de nadelen van deze natuurlijke materialen. De vloeren vergen nog steeds uw zorg en aandacht, maar hun onderhoud en verzorging is minimaal. Schoonmaken met een zwabber en een Dr. Schutz schoonmaakmiddel is voldoende. PVC vloeren zijn ook ideaal voor gebruik met vloerverwarmingssystemen.

Sterk

PVC staat zijn mannetje in drukbezochte commerciële en winkelomgevingen, dus zelfs de zwaarste huiselijke omstandigheden vormen geen probleem. Bij woongebruik varieert de garantie voor onze duurzame producten van 12 jaar tot zelfs 20 jaar. In het onwaarschijnlijke geval dat een plank of tegel wordt beschadigd, kan deze heel eenvoudig worden vervangen. Dit is een enorm voordeel vergeleken met producten die op een rol worden geleverd, zoals tapijt, linoleum en vinylvloeren uit één stuk en ook klikvloeren zoals laminaat, omdat beschadiging een kostbare vervanging van de hele vloer betekent.

PVC en andere vloeren

Hoe laat een PVC vloer zich vergelijken met andere vloeren, zoals laminaat, tapijt, keramische tegels, vinylvloeren uit één stuk, en echte houten en stenen vloeren? Deze handleiding is bedoeld om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

PVC vloeren in vergelijking met hout

• Een PVC vloer biedt u alle visuele eigenschappen van natuurlijk hout, maar dan zonder de problemen. Natuurlijk hout is van wisselende kwaliteit en kan uitzetten, kromtrekken en krimpen. Een PVC vloer behoudt zijn vorm gedurende zijn gehele levensduur.

• Hout is gevoelig voor temperatuurschommelingen, en als het nat wordt, levert dat grote problemen op. Een PVC vloer is bestand tegen temperatuurschommelingen en water.

PVC in vergelijking met steen, marmer en keramiek

• Natuursteen kan moeilijk te leggen zijn en het gewicht kan problemen opleveren, vooral als u het op een bovenverdieping wilt leggen. Een PVC vloer weegt veel minder, is flexibeler en gemakkelijker te leggen.

• Een PVC vloer is warmer; bij koud weer kunnen vloeren van steen en marmer u kippenvel bezorgen.

• Structuren kunnen voorkomen dat een vloer te glad wordt, met name in ruimtes die nat worden zoals de badkamer, keuken, gang of bijkeuken.

PVC in vergelijking met tapijt

PVC biedt een aantal belangrijke praktische voordelen ten opzichte van tapijt.

• PVC is makkelijker schoon te maken, vooral als u een druk leven leidt of kinderen of huisdieren hebt. Daardoor blijft uw vloer er langer mooi bij liggen.

• PVC vloeren geven stofmijt of bacteriën geen kans, in tegenstelling tot tapijt.

• De garanties voor woontoepassingen variëren van 12 jaar tot zelfs 20 jaar. Een tapijt met dezelfde hoge duurzaamheid is moeilijk te vinden.

• PVC kan over vloerverwarmingssystemen worden gelegd.

• In het onwaarschijnlijke geval van schade, is het mogelijk om slechts één plank of tegel PVC te vervangen. Dat is een enorm voordeel vergeleken met tapijt, waarbij de hele vloerbedekking moet worden vervangen.

Als u toch de voorkeur geeft aan tapijt, dan kunnen we helaas geen wollige versie van onze producten aanbieden. Maar u bent misschien wel blij verrast met de warmte en het comfort van PVC vloeren.

PVC in vergelijking met laminaat en vinyl

• Een PVC vloer bevindt zich in een klasse apart vergeleken met laminaat en vinyl. De kwaliteit, kleur, afwerking, effecten en garantie zijn gewoon veel beter.

• Veel kunstmatig geproduceerde materialen, inclusief laminaat, kunnen gaan krullen of krimpen. Daarentegen behoudt een PVC vloer gedurende de gehele levensduur zijn vorm.

• Een PVC vloer is slijtbestendig.

We moeten er hier op wijzen dat het leggen van PVC vloeren langer in beslag neemt dan producten die op een rol of als één stuk worden geleverd, zoals tapijt of linoleum. Wij zijn echter van mening dat de voordelen hier ruimschoots tegenop wegen, en PVC vloeren worden nog altijd sneller gelegd dan vele andere harde vloerproducten, zoals steen of hout.

© 2015 - 2022 www.hameetemanwonen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel