Hameeteman wonen is dé specialist in slapen voor de regio Ouddorp, Dirksland en Middelharnis

Slapen

Wij wensen u een goedemorgen!

Want slapen is een periode van inactiviteit, waarbij het lichaam tot rust komt.

U weet ongetwijfeld hoe belangrijk het juiste matras en de juiste bedbodem zijn voor uw nachtrust. Maar toch is het kopen van een nieuw slaapsysteem voor veel mensen een lastig avontuur. U gaat een aankoop doen waar u ongeveer één derde van uw leven op gaat slapen. Waarom zouden we dit dan niet zo aangenaam mogelijk maken? Bovendien, voor een goed humeur, meer energie, alertheid en creativiteit is een goede nachtrust essentieel.

Iets kopen waar u eigenlijk geen inzicht in heeft brengt natuurlijk ook risico's met zich mee. Vandaar ook dat wij de tijd nemen om u een goede uitleg te geven over de mogelijkheden die het best bij u passen.

Maar liefst 850 m2 van onze showroom is gereserveerd voor onze slaapstudio. U vind hier een ruime keuze voor alles wat maar met slapen te maken heeft van tieners, volwassenen tot comfortslapen, voor elk wat wils. Wij geven u dan ook graag een vertrouwelijk advies betreffende matrassen en bedbodems.

Ook op het gebied van kussens en dekbedden vindt u bij ons een grote collectie. Met meer dan 20 soorten hoofdkussens uit voorraad leverbaar, die u allemaal zelf kunt uitproberen in onze slaapstudio, maar u mag ze natuurlijk ook thuis op uw eigen matras een paar nachtjes testen. Uw kussen moet tenslotte goed zijn afgestemd op uw matras.

Over goede dekbedden kunnen wij u ook alles vertellen. Van alle mogelijke kwaliteiten van dons tot synthetisch en wollen dekbedden. Bent u allergisch voor stof en huisstofmijt? Laat u dan goed adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij weten precies welke type dekbed het beste bij u past.

© 2015 - 2022 www.hameetemanwonen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel