Hameeteman wonen is dé zonwering specialist voor de regio Ouddorp, Dirksland en Middelharnis

Binnenzonwering

Zon en licht zijn natuurlijk heerlijk in huis. Maar soms wilt u die elementen naar uw hand zetten. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect kunt regelen.

Mensen zijn gevoelig voor sfeer. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor rust, nieuwe energie en inspiratie. Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op de sfeer. Met de uitgebreide collectie raamdecoratie kunt u uw eigen sfeer bepalen.

Als Luxaflex® Inspiration Dealer hebben wij een loyaliteitsprogramma waaraan Luxaflex®-dealers deelnemen die zich onderscheiden door een speciale, op Luxaflex® gerichte winkelpresentatie en een groot vakmanschap. In ruil hiervoor hebben de Inspiration Dealers recht op het voeren van de exclusieve Luxaflex® collectie. Ook is Luxaflex® ruim gesorteerd in vouwgordijnen, horizontale en vertikale jaloezieën, facettes, silhouettes, duettes, plissés, twist rolgordijnen en het Luxaflex®-Nano rolgordijn. Dit rolgordijn is uniek in zijn serie omdat het minder ruimte inneemt dan de gewone rolgordijnen en kan zelfs op glas worden gemonteerd.

© 2015 - 2022 www.hameetemanwonen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel