Hameeteman wonen is dé gordijnen specialist voor de regio Ouddorp, Dirksland en Middelharnis

Gordijnen

Gordijnen geven uw woning sfeer, een warme aankleding en dempen het geluid in uw huis. Het is heerlijk om ’s morgens de gordijnen open te doen en het daglicht binnen te laten stromen, maar het is ook heerlijk om in de avond te sluiten en te genieten van de intieme sfeer, gezellig- en geborgenheid in uw woning.

Het zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Gordijnen vormen vaak de 'final touch' van uw interieur. De juiste combinatie met uw vloer en meubels geven gordijnen sfeer en warmte in uw woning.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het maken van mooie combinaties. Als experts op het gebied van kleur en inrichting, geven wij u graag inspiratie en ideeën, zodat u een goede keuze kunt maken. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de verschillende stofkwaliteiten en confectiemogelijkheden.

Gordijnen zijn multifunctioneel, dus niet alleen decoratief (hoe kaal is het als je ze weg haalt). Ze voorkomen inkijk, filteren licht of verduisteren, ze dempen geluid en houden warmte vast. Door de grote keuze in kleuren, dessins en materialen zijn gordijnen geschikt om een duidelijke stijl te creëren, het zijn dus echte sfeermakers.

U vindt bij ons een uitgebreide collectie gordijnstoffen. Of u nu kiest voor overgordijnen, vitrages of inbetweens, wij hebben een complete collectie van klassiek tot modern. Zo kunt u de juiste stof in uw smaak vinden, met de juiste ophanging, want gordijnen komen pas goed tot z’n recht als ze passen in het geheel met de juiste maat en bevestiging.

© 2015 - 2022 www.hameetemanwonen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel