Mollie betaling

Wat is Mollie?
Staat Mollie B.V. op uw bankafschrift? Bent u ergens op internet Mollie tegengekomen? Mollie B.V. is een erkend bedrijf wat internet-betalingen verzorgt voor derden. Als u een betaling doet aan een klant van Mollie gaat de betaling vaak eerst via Mollie, wij zorgen vervolgens weer dat de betreffende rechtspersoon het bedrag ontvangt.

Ik heb betaald via Mollie en heb hier een vraag over!
Indien u vragen heeft over een iDEAL- of creditcard-betaling heeft het meestal geen zin om contact op te nemen met Mollie. Het is efficiënter om direct contact op te nemen met de partij voor wie de betaling bestemd is. Wij zijn slechts een tussenpersoon geweest voor het afhandelen uw betaling. U kunt door de betaling op te zoeken meer informatie krijgen over de ontvanger waaronder contactgegevens zodat u uw vraag direct kunt stellen aan de persoon of het bedrijf waar de betaling voor bestemd is.Betaling opzoeken? Klik hier!

Vragen over een betaling via Mollie
Hieronder vindt u antwoorden op uw vragen. Controleer alstublieft eerst of de betaling wel daadwerkelijk via Mollie is gegaan. U kunt dit zien als op uw afschrift Mollie vermeld staat.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of een terugbetaling krijgen?
Om uw bestelling te annuleren of een terugbetaling te krijgen, dient u contact op te nemen met de webshop waar u de bestelling deed. Mollie kan uw bestelling niet annuleren of terugbetalen, enkel de handelaar (eigenaar van de webshop) kan de annulering of terugbetaling uitvoeren.

Waar is mijn bestelling? Ik heb betaald, maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Om de status van uw bestelling te kennen, dient u contact op te nemen met de webshop waar u de bestelling deed. Mollie heeft geen gegevens over uw bestelling, enkel de webshop kan u deze informatie bezorgen.

Waar vind ik de contactgegevens van de webwinkel?
U kunt door de betaling op te zoeken meer informatie krijgen over de ontvanger waaronder contactgegevens zodat u uw vraag direct kunt stellen aan de persoon of het bedrijf waar de betaling voor bestemd is.

bron: http://www.mollie.nl

© 2015 - 2022 www.hameetemanwonen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel